Lietuvos taurę vyrų varžybose tarp 44-ių dalyvių šiais metais iškovojo Genadijus Gusevas iš Latvijos, aplenkęs šiuolaikinės penkiakovės atstovą Justiną Kinderį, o trečias vietas pasidalino Rokas Jukna ir Dalius Strazdas.

Tarp 33-ų moterų geriausia buvo Agnė Švelnienė, sidabrą iškovojo Paulina Bajorūnaitė, o bronzos medaliai atiteko Jūratei Marclay ir Aleksandrai Smetaninai iš Latvijos.

Po varžybų buvo pagerbti šių metų reitingo lyderiai. Jais jaunių amžiaus grupėje tapo Olivija Mašalo ir R. Jukna, jaunimo – Viktė Ažukaitė ir Edgaras Dvariškis, suaugusiųjų – Paulina Bajorūnaitė ir Tomas Krasikovas.

Jaunieji špagininkai Kaune varžėsi trijose amžiaus grupėse. Jaunučių (gimusių 2000 metais ir jaunesnių grupėje) tarp merginų nugalėjo Martirija Fominaitė, antra vieta teko Anai Aleksejevai, o trečios liko Liucija Lipavičiūtė ir Patricija Šcetko.

Šios amžiaus grupės nugalėtoju tarp vaikinų tapo Tomašas Stankevičius, aplenkęs Edviną Anciutą, Vitą Brazauską ir Patriką Valiukėną.

Jaunučių (gimusių 2002 metais ir jaunesnių) varžybose auksu džiaugėsi Liliana Izotova, sidabrą pelnė Lurdė Grabovskytė, bronzos medalius – Diana Jurkova ir Ema Jaruševičiūtė.

Tarp vaikinų nugalėjo Demjanas Filonas, antroje vietoje buvo Jevgenijus Šapalovas, o treti liko Aronas Balčiūnas ir Ernestas Brylis.

Vaikų (gimusių 2004 metais ir jaunesnių) amžiaus grupėje tarp merginų nugalėjo Anastasija Pylinova, sidabru džiaugėsi Eglė Rauktytė, o bronza – Karina Prokopovič ir Liepa Zaronskytė.

Tarp vaikinų pirmas – Vladislavas Chlopinas, antrą vietą užėmė Eimantas Kiaunė, o trečias – Ilja Ivaškovas ir Klaidas Kapčiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)