Portalas therichest.com pateikia sąrašą komandų, kurios per sporto istoriją itin ryškiai išsiskyrė blogąja prasme ir neįvykdė ar net nepriartėjo prie sirgalių lukęsčių.

2002 metų Prancūzijos futbolo rinktinė

2002 metų pasaulio futbolo čempionate iš Prancūzijos rinktinės buvo tikimasi nemažai, mat komanda gynė čempionų titulą. Tačiau galutiniame rezultate tai buvo vienas gėdingiausių prancūzų pasirodymų, komanda nesugebėjo iškovoti nė vienos pergalės ir net neįmušė nė vieno įvarčio.

2012-13 metų Los Andželo „Lakers“ klubas

Prie klubo žvaigždės Kobe Bryanto prisijungė Dwightas Howardas ir Steve‘as Nashas, atrodė, kad kaip tik dabar yra metas pakovoti dėl čempionų titulo, tačiau visos komandos viltys subliuško. Klubas pirmąjame atkrintamųjų varžybų rate 0-4 pralaimėjo San Antonijo „Spurs“ ekipai.

1980 metų SSRS ledo ritulio rinktinė

Niujorke 1980 metų vasario 22-ą dieną ledo ritulyje įvyko stebuklas - JAV rinktinė, sudaryta iš mėgėjų ir koledžo žaidėjų įveikė Sovietų Sąjungos (SSRS) rinktinę ir nutraukė šios dominavimą ledo ritulio aikštelėje nuo 1964 metų. Iki tol Sovietų Sąjunga buvo laimėjusi keturias Olimpines žaidynes iš eilės.

2014-15 metų Madrido „Real“ klubas

Klubas, kurio sudėtyje žaidė Ikeras Casillas, Pepe, Toni Kroosas, Jamesas Rodriguezas, Isco, Luka Modričius, Garethas Bale‘as ir, žinoma, Cristiano Ronaldo nelaimėjo nei vieno reikšmingo trofėjaus šiame sezone.

2004 metų JAV krepšinio rinktinė

2004 m. Atėnų olimpinėse žaidynės skambia pergale įsiminė Lietuvos krepšinio sirgaliams, tačiau nuvylė daugybę amerikiečių. Tuo metu JAV rinktinę sudarė jauni žaidėjai LeBronas Jamesas, Carmelo Anthony ir Dwyan‘as Wade‘as bei patyrę krepšininkai Allenas Iversonas ir Timas Duncanas. Jie jau grupės etape pralaimėjo du susitikimus prieš Puerto Riką ir Lietuvą. Vėliau, ketvirtfinalyje, įveikė ispanus, tačiau pusfinalyje pralaimėjo Argentinos rinktinei. Kovą dėl trečios vietos prieš Lietuvos rinktinę JAV laimėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)