LFF DK sprendimu, pagal LFF Drausmės kodekso 36 str. Pakruojo „Kruojos“ klubui už komandų pasitraukimą iš LFF organizuojamų varžybų skirta piniginė nuobauda po 7250 eurų už kiekvieną komandą atskirai - bendrai 14,5 tūkst. eurų.

Kaip numato LFF varžybų nuostatai, abiejų komandų pasiekti rezultatai bus palikti galioti, o nesužaistose rungtynėse pagal numatytą tvarkaraštį bus įskaitomi pralaimėjimai rezultatu 0:3.

„Kruojos-2“ komandai atidėtose LFF pirmos lygos X turo rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu B“ ir atidėtose XXIV turo rungtynėse su „FBK Kaunu“ bus iš karto įskaityti pralaimėjimai rezultatu 0:3, kadangi šios dvejos rungtynės neturėjo nustatytos konkrečios atidėjimo datos.

Pakruojo komandų žaidėjų turimos drausminės nuobaudos išliks galioti, taip pat bus bus tęsiamos drausminės procedūros dėl galimo nesąžiningo „Kruojos“ komandos narių žaidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)