Tuo tarpu Pastoras Maldonado vasaros atostogų metu duodamas interviu „Globo Esporte“ teigė, kad žurnalistai sukūrė jo kaip „blogiuko“ įvaizdį.

„Taip, buvau kaltas keliuose incidentuose,“ – sakė „Lotus“ pilotas paklaustas, ar nusipelnė tiek nuobaudų Vengrijos GP metu.

„Prisimenu atsitikimą, kuris privertė mane juoktis. Šiemet Kinijoje Jensonas Buttonas atsitrenkė į mano automobilio galą, tačiau visi apkaltino mane. Jei kur nors dalyvauju, iškart apkaltina mane,“ - kalbėjo P. Maldonado.

„Žiniasklaida kuria didelį spaudimą, nesvarbu ar aš teisus, ar kaltas. Visada yra bandoma sumenkinti mano talentą ar suteršti mano įvaizdį. Įsivaizduokite, jei Austrijos GP avarijoje, kurioje susidūrė Kimi Raikkonenas ir Fernando Alonso, būtų buvęs mano automobilis. Jei aš būčiau buvęs ten, tuomet būtų kilęs didelis skandalas,“ – sakė „Lotus“ pilotas.

„Tokie dalykai yra normalu tarp F-1 lenktynininkų. Visi konkuruoja, stengiasi pasirodyti kuo geriau ir iškovoti kuo aukštesnes pozicijas. Deja, man tai nutiko ne vieną kartą“, - teigė venesuelietis.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.