G. Arlauskis liko ant atsarginių suolo. Vienintelį ir pergalingą įvartį ispanams, kurie savo šalies pirmenybėse buvo penkti, 70-ą minutę pelnė Victoras Vitolo.

Rezultatas:

„Watford“ 0 - 1 „Sevilla“

70' Victor Vitolo [0 - 1]

Tai buvo antras iš eilės „Watford“ futbolininkų pralaimėjimas priešsezoninių susitikimų cikle: antradienį (liepos 28 d.) jie svečiuose 1:2 (1:1) nusileido „Cardiff City“ (Velsas) komandai.

„Watford“ klubas artėjantį sezoną po 8-erių metų pertraukos grįžo į Anglijos futbolo elitą („Premier League“). Jis ten žaidė 1999-2000 ir 2006–2007 metų sezonuose.

„Watford“ klubo gerbėjas yra garsus dainininkas Eltonas Johnas, kuris 1976 metais yra buvęs valdybos pirmininku, o iki 2008-ų buvo klubo Garbės prezidentas.

Dabartiniai „Watford“ klubo savininkai yra italų Pozzo šeima, kuriai tai pat priklauso „Udinese“ (Italija) ir „Granada CF“ (Ispanija) komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)