Ketvirtadienį Pekino olimpiados vicečempionė moterų „Laser Radial“ klasės trečiame finaliniame plaukime finišavo aštuoniolikta, ketvirtame – devinta ir, skaičiuojant 8 geriausių plaukimų rezultatus iš 10, turi 62 baudos balus.

Regatos lydere su 28 baudos balais tebėra ispanė Alicia Cebrian Martinez De Lagos, lenkianti į antrą vietą pakilusią suomę Tuulą Tenkanen (39 baudos balai) ir baltarusę Tatjaną Drozdovskają (41 baudos balas).

Trečiame bei ketvirtame finaliniuose plaukimuose užėmusi atitinkamai 47-ą ir 34-ą vietas, Viktorija Andrulytė (129 baudos balai) nukrito į 25-ą vietą tarp 49 dėl medalių (Gold Fleet) kovojančių buriuotojų grupėje.

Antroje pagal pajėgumą grupėje (Silver Fleet) buriuojančios Milda Eidukevičiūtė (162 baudos balai) pakilo į 59-ą poziciją, Adrija Vilkauskaitė (247 baudos balai) nukrito į 87-ą vietą, Auksė Dvilevičiūtė (265 baudos balai) yra 88-a, o Akvilė Jarmalavičiūtė (355 baudos balai) tenkinasi 98-a – absoliučios autsaiderės – pozicija.

Vyrų „Laser Radial“ klasėje iš trijų lietuvių aukščiausiai pakilęs Marius Eidukevičius, su 202 baudos balais po 8 įskaitinių plaukimų iš 9, yra dvidešimtas.

Domantas Juškevičius (227 baudos balai) užima 28-ą, o Vėjas Pajarskas (228 baudos balai) – 29-ą vietą tarp 75 dalyvių.

Vyrų regatoje pirmauja lenkas Marcinas Rudawskis (23 baudos balai), lenkiantis slovėną Žaną Luką Želko (32 baudos balai) ir belgą Matthiasas Van De Loocką (59 baudos balai).

Vyrų „Laser Standard“ klasėje antroje pagal pajėgumą grupėje (Silver Fleet) buriuojantis Karolis Janulionis laimėjo trečiąjį finalinį plaukime, ketvirtame finišavo penktas ir su 114 baudos balų šioje grupėje (52 dalyviai) pakilo į antrą poziciją, o bendrojoje įskaitoje užima 51-ą vietą.

Lyderiu šioje klasėje (105 dalyviai) tapo vokietis Phillippas Buhlis (32 baudos balai), lenkiantis olandą Rutgerį Van Schaardenburgą ir kroatą Tončį Stipanovičių (po 33 baudos balus).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją