Nors moterų „Laser Radial“ klasės trečią plaukimą ji baigė tik aštuoniolikta, bet laimėjusi ketvirtą, G. Scheidt surinko 22 baudos balus, skaičiuojant tris geriausius plaukimus iš keturių.

Viktorija Andrulytė (25 b.b.) po keturių atrankos plaukimų pakilo į 17-ą vietą, Milda Eidukevičiūtė (56 b.b.) šoktelėjo į 47-ąją poziciją, Adrija Vilkauskaitė (65 b.b.) užima 55-tą vietą, Auksė Dvilevičiūtė (93 b.b.) – 78-ą, o Akvilė Jarmalavičiūtė (128 b.b.) liko 94-ta tarp 98-ių dalyvių.

Lyderės poziciją išsaugojo danė Sarah Gunni Toftedal (6 b.b.), lenkianti ispanę Alicią Cebrian Martinez De Lagos ir vokietę Svenją Weger (po 10 b.b.).

Vyrų „Laser Radial“ klasėje iš trijų startavusių lietuvių aukščiausiai pakilęs Domantas Juškevičius trečią plaukimą baigė 7-as, ketvirtą – tik 34-as ir su 45 baudos balais pakilo į penkioliktą vietą.

Nedaug nuo jo atsilieka trečias ketvirtajame plaukine finišavęs ir į 17-ą poziciją pakilęs Vėjas Pajarskas (47 b.b.), o Marius Eudukevičius (82 b.b.) po antrosios varžybų dienos yra 29-as tarp 75-ių startavusių atletų.

Vyrų varžybų lyderiu lieka lenkas Marcinas Rudawskis (4 b.b.), lenkiantis belgą Matthiasą Van De Locką (12 b.b.) bei turką Yašarą Dogą Aribašą (15 b.b.).

Nesėkminga antroji diena buvo vyrų „Laser Standard“ klasėje startavusiame Karoliui Janulioniui, kuris trečiajame ir ketvirtame plaukime užėmė atitinkamai 37-ą bei 44-ą vietas ir su 106 (įskaičiuoti visi keturi plaukimai) baudos balais nukrito į 47-ą vietą iš šešioliktosios.

Vienvaldžiu lyderiu šioje klasėje tapo olandas Nicholas Heineris (18 b.b.), lenkiantis vokiečius Tobiasą Schadewaldtą (19 b.b.) ir Phillippą Buhlį (26 baudos balai).