„Manau, kad mes galėjome sužaisti ir geriau, nors, aišku, pergalė yra gerai. Mūsų nacionalinis čempionatas dar neprasidėjo, todėl komanda nėra geriausios formos. Futbolininkai, kurių daug naujokų mūsų komandoje, dar vienas kito gerai nepažįsta. Tikrai tikiuosi geresnio žaidimo ir vyliuosi, kad jį pademonstruosime namuose“, – po rungtynių kalbėjo P. Hubčevas.

Paklaustas, ar dviejų į Klaipėdos „Atlanto“ vartus pelnytų įvarčių pakaks, kad „Beroe“ komanda žengtų į kitą etapą, bulgarų strategas atsargiai rinko žodžius.

„Sakiau, kad galėjome sužaist ir geriau, pelnyti daugiau įvarčių. Rezultatas neblogas, tačiau patekimo į kitą etapą jis negarantuoja, gali būti visokių staigmenų. Todėl negalima iš anksto švęsti pergalės.“

K. Sarsanija, nors ir aiškiai pasakė, kad sunku tikėtis įveikti bulgarus jų aikštelėje ir dar trijų įvarčių skirtumu, tačiau vilties neprarado.

„Šansų visada yra, nors jie ir menki“.

„Atlanto“ vyriausiasis treneris, komentuodamas rungtynių eigą, pabrėžė, jog pirmą kėlinį klaipėdiečiai žaidė gerai, turėjo nemažai progų, tik jų neišnaudojo.

„Žaidimas šiek tiek subyrėjo, kai turėjo atlikti tris priverstinis keitimus. Į aikštę išėję „berniukai“ komandos tikrai nesustiprino, praradome pozicijas ir gavome įvarčius“, – kalbėjo K. Sarsanija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)