Garliaviškis pasaulio reitingo viršūnėje atsidūrė pirmą kartą. Šio reitingo dvidešimtuke karaliauja anglai, belgai, olandai, vienas kitas Velso atstovas.

Ketvirtas reitinge – Velso atstovas Martinas Phillipsas, turintis 1024 tšk.

D. Labanauskas daugiausiai reitingo taškų per pastaruosius 12 mėnesių pelnė už pergalę „Polish Open 2015“ – 150 tšk.. Už antrąją vietą WDF Europos taurės asmeninėje rungtyje jam buvo skirta 120 tšk., o už trečiąją vietą „Bulls German Open 2015“ – 100 tšk.

D. Labanauskas pasakojo, kad prie pagerėjusio žaidimo prisidėjo tai, kad bando kiek stipriau nei anksčiau paleisti strėlę.

Artimiausios varžybos, kuriose jis planuoja dalyvauti – liepos paskutinę dieną vyksiantis turnyras Belgijoje. Į šią šalį varžytis jis važiuos ir rugpjūčio viduryje, vėliau laukia varžybos Švedijoje bei Prancūzijoje.

Vienas svarbiausių šiemet D. Labanausko laukiančių startų – su Lietuvos rinktine WDF pasaulio taurėje Turkijoje.

Kas dvejus metus vykstanti WDF pasaulio taurė šiemet rengiama spalio 26-31 dienomis. WDF pasaulio taurėje 2013 garliaviškis poroje su Arūnu Čipliu iš Mažeikių iškopė į finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)