Po pietų į kaimelį užsuko Lietuvos ambasadorius Azerbaidžane Valdas Lastauskas ir trečiasis sekretorius Danielius Turskis. Svečiai apžiūrėjo kaimelį, sužinojo kaip gyvena Lietuvos sportininkai ir patikino, kad prireikus misijos darbuotojai gali kreiptis į ambasadą pagalbos. Ambasadorius taip pat susitiko su kaimelio meru.

Į kaimelį su treneriais atvyko badmintonininkai Akvilė Stapušaitytė, Vytautė Fomkinaitė, Alanas Plavinas, Kęstutis Navickas ir Povilas Bartušis. Po pietų sportininkai jau išskubėjo į treniruotę.

„Ko gero esu vienintelis Lietuvos treneris patenkintas žaidynių burtais“, – juokavo Juozas Špelveris apie birželio 22 d. prasidėsiančias badmintonininkų rungtynes.

Kartu su badmintonininkais į Baku atvyko sambo kovotojai Radvilas Matukas ir Rūta Aksionova.

Penktadienio vakarą dalis misijos darbuotojų važiavo ketvirtfinalyje palaikyti paplūdimio tinklininkių. Po dar vienos pergalės LTOK būstinėje sklando pakili nuotaika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)