DELFI komanda šiais metais buvo itin gausi – trasą įveikė net 29 portalo darbuotojai. Didžioji dalis jų pasirinko 5 km distanciją, tačiau buvo įveikusių ir 10 km trasą, o trys jėgas išbandė ir bėgdami 21 km. Tarp jų buvo ir DELFI rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

„Buvo labai sunku dėl grindinio skirtumų, bet verta. Labai puikūs įspūdžiai – tai nuostabi šventė visam miestui. Bėgimu užsiimu laisvalaikiu, o pusmaratonį įveikiau jau trečią kartą. Visa DELFI komanda bėgimo varžybose ir kituose sporto renginiuose dalyvauja ne pirmus metus. Esame labai aktyvi komanda, o visas mūsų kolektyvas yra sportiškas“, – po finišo pasakojo K. Valaitytė.

Pasak jos, tai yra DELFI filosofija – būnant pirmuoju naujienų portalu Lietuvoje, stengiamasi išlikti lyderiais ne tik darbe, bet ir laisvalaikyje, sporte.

„Mūsų tikslas – skatinti savo žmones, kad jie būtų dalis miesto, šalies, o ne tik kolektyvo ir rodytų pavyzdį. Tai yra labai paprasta, nes užtenka, kad kažkuo užsikrėstų vienas darbuotojas, o tada ir kiti tampa aktyvesniais“, – mano rinkodaros vadovė.

Ji neatmeta galimybės, kad kada nors DELFI darbuotojai lips ir ant nugalėtojų pakylos. K. Valaitytė prieš trejus metus net neįsivaizdavo, kad vieną dieną tokiose varžybose bėgs net 29 portalo darbuotojai.

„Visi pradėjo nuo nulio ir tas progresas labai įkvepia. Sportas jau tapo neatsiejama DELFI vardo dalimi“, – neabejoja ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)