Pirmajame pusfinalio susitikime, kuris vyko Marijampolėje, LMKL vicečempionės 87:53 šventė pergalę prieš kaunietes.

Rimvydo Samulėno auklėtinių finale lauks „Utenos“ ir Klaipėdos „Fortūnos“ (kol kas serijoje – 1:0) poros laimėtoja.

Jau pirmojo ketvirčio pradžioje savo pranašumą pradėjo demonstruoti „Sūduva“, kuri rungtynes pradėjo atkarpa 10:2. Likus žaisti kiek daugiau nei 2 minutes, marijampolietės pirmavo jau 29:11, o kėlinį baigusios spurtu 9:0 po pirmųjų dešimties minučių buvo priekyje jau 25 taškų persvara – 38:13.

Antrame kėlinyje po septynių Jolantos Marmienės pelnytų taškų „Aisčių-LSU-Paradis“ deficitas kiek sumažėjo – 27:44. Kėlinio pabaigoje atkarpą 8:2 laimėjusios kaunietės dar labiau priartėjo, o kėlinį laimėjusios 29:18 prieš ilgąją pertrauką sušvelnino atsilikimą iki 14 taškų – 42:56.

Antrąją rungtynių dalį 6 taškais be atsako pradėjo viešnios iš Marijampolės ir vėl atstatė 20 taškų pranašumą – 62:42. Trečiajame kėlinyje kaunietėms prie varžovių ženkliai priartėti nepavyko, o komandas dažniausiai skyrė 20 taškų persvara. Sėkmingai kėlinį užbaigusi „Sūduva“ prieš prasidedant paskutiniam ketvirčiui buvo priekyje labiau nei įtikinamu rezultatu – 77:53.

Paskutinį ketvirtį atkarpa 11:0 pradėjo „Sūduva“ ir dar labiau įtvirtino savo pranašumą – 88:53. Likęs rungtynių laikas buvo tik formalumas, per kurį savo pranašumą marijampolietės išlaikė ir pergalę šventė rezultatu 95:65. Šiose rungtynėse snaiperės vardą dar labiau patvirtino Ela Briedytė, kuri pataikė net keturis tolimus metimus iš penkių.

„Aistės-LSU-Paradis“: Neringa Skadaitė 24, Jolanta Marmienė 17, Monika Petrauskaitė ir Laura Želnytė po 6 taškus.

„Sūduva“: Santa Okockytė (9 rez. perd.), Dovilė Saurazaitė ir Sandra Baliutavičiūtė po 15, Ela Briedytė (22 min., 4/5 tritaškiai) ir Iveta Šalkauskė po 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)