Šalies treko delegacija Prancūzijoje būtų buvusi didesnė, nes aukščiau reitinge esanti šalis atsisakė savo vietos, taip suteikdama Lietuvai galimybę dalyvauti moterų grupinėse lenktynėse. Tačiau tuo nepasinaudota: pajėgiausios Lietuvos atstovės Daivos Tušlaitės sezonas jau suplanuotas plente, o Edita Mazurevičiūtė proga nepasinaudojo dėl nepalankaus rungties tvarkaraščio.

Deja, pasaulio čempionate nedalyvaus nė vienas iš mūsų sprinterių. Svajūnas Jonauskas jau anksčiau prarado galimybę patekti į planetos pirmenybes, o dėl vietos jose kovojusį Vasilijų Lendelį nuo kelialapio skyrė tik du taškai.

Tačiau, pasak K. Einikio, „V. Lendelio rezultatai - daug žadantys - tiek jo treneris, tiek federacija šį sportininką ateityje mato kaip dar vieną S. Krupeckaitę.“

Geriausia šalies treko atstovė 32-ejų metų S. Krupeckaitė nekantriai laukia planetos pirmenybių. Atėnų, Pekino ir Londono olimpinių žaidynių dalyvė 2013-ų rugsėjį pagimdė sūnų Maksimilianą, kuris šias planetos pirmenybes stebės namie kartu su seneliais.

„Esu gerai pasirengusi. Ketinimai - pasirodyti kuo geriau. Ir pamatyti, kaip varžovės atrodo, nes seniai nedalyvavau elito varžybose. Kaip visada - nugalėti save“, - „Lietuvos žinioms“ sakė geriausia 2009 ir 2010 metų Lietuvos sportininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)