Pirmą mačo įvartį pelnė „Žalgirio“ ekipa. 43-ią min. Artakas Jedigarijanas perdavė kamuolį krašte laisvam atsidūrusiam Justui Lasickui. Šis gražiu smūgiu nuginklavo priešininkų vartininką.

Antrasis įvartis į svečių vartus krito 68-ą minutę. Andro Švrljuga iš kairiojo krašto perdavė kamuolį Elivelto, kuris iš arti nukreipė kamuolį į vartų tinklą.

Vėliau iniciatyvą perėmę svečiai iš Azijos rezultatą sušvelnino 81-ą min., kai po sąmyšio gynyboje kamuolį į vartus iš arti pasiuntė Rae-Hun Kim.

Nors per paskutines 10 minučių prie „Žalgirio“ vartų įvyko ne viena pavojinga ataka, tačiau rungtynės baigėsi jų pergale rezultatu 2:1.

Pirmas rungtynes Kipre sužaidė Deividas Šemberas.

„Daegu FC“ klubas yra įkurtas tik 2002 metais. Komanda žaidžia antroje pagal pajėgumą Pietų Korėjos lygoje ir 2014 metų sezone tarp 10 komandų užėmė 7 vietą.

Įdomu tai, kad nors ir nežaidžia aukščiausioje šalies lygoje, tačiau ekipa savo namais vadina net 66 422 vietų stadioną, kuriame vyko 2002 metų pasaulio futbolo čempionato rungtynės.

„Žalgiris“ – „Daegu FC“ 2:1 (1:0)

43' [1:0] Justas Lasickas
68' [2:0] Elivelto
81' [2:1] Rae-Hun Kim.

„Žalgiris“: Lukas Lidakevičius, Aldas Korsakas, Algis Jankauskas, Mantas Fridrikas, Artakas Jedigarijanas (59' Andro Švrljuga), Ernestas Stočkūnas, (59' Julius Momkus) Danielis Romanovskis, Deividas Šemberas (59' Edvinas Baniulis), Paulius Janušauskas, Justas Lasickas, Elivelto (74' Arturas Skuratovičius).

„Žalgirio“ futbolininkai pasveikino savo gerbėjus Šv. Valentino dienos proga

Aja Napos kurorte sezonui besiruošiantys žalgiriečiai šią beveik visame pasaulyje švenčiamą dieną sutiks futbolo aikštėje, tačiau prieš rungtynes jie skubėjo ne į treniruotę, o sveikinti visas poras ir įsimylėjusius žmones.

Lietuvos čempionai neužmiršo ir visada juos palaikančių fanų, kurie jų širdyse užima ypatingą vietą.

Išsirikiavę prie galingų Viduržemio jūros bangų skalaujamo stataus kranto, futbolininkai visi kaip vienas užtraukė sveikinimą, kuris tikrai nepaliks abejingų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)