„Ealing Trailfinders“ klubui priklausantis I. Darkintis turi galimybę padėti „Wasps“ dubleriams ir tuo pasinaudoja norėdamas turėti daugiau žaidybinės praktikos. 25-erių metų regbininkas nudžiugo sužinojęs, kad vėl yra pripažintas geriausiu Lietuvos regbininku.

„Jau esu buvęs pripažintas geriausiu Lietuvos žaidėju tiek tarp suaugusiųjų, tiek tarp jaunių. Visi šie įvertinimai stumia į priekį ir verčia kuo daugiau tobulėti bei žaisti vis aukštesniame lygyje. Turiu motyvacijos siekti vis didesnių aukštumų ir būti geriausiu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio klubuose“, – teigė I. Darkintis.

„National 1“ lygoje „Ealing Trailfinders“ klubas laimėjo visas 12 rungtynių ir užima pirmąją vietą.

„Klube sekasi neblogai, ne visas rungtynes žaidžiau, nes yra daug žaidėjų ir vyksta nuolatinė rotacija. Žaidžiu ir už Londono „Irish“, ir už Londono „Wasps“ dublerių komandas. Jeigu tos dublerių komandos paprašo žaidėjų, mes jiems galime būti paskolinti. Jose taip pat žaidžia sportininkai, kurie grįžta po traumų ar tiesiog tie, kuriems reikia varžybinės patirties. Teko žaisti su keliais Anglijos ir Škotijos rinktinės žaidėjais ir prieš juos“, – pasakojo regbininkas.

I. Darkinčiui ir visai „Ealing Trailfinders“ komandai keliamas tikslas iškopti į aukštesnį divizioną.

„Šiuo metu esame pirmi, bet antra komanda atsilieka tik 4 taškais. Sezonas ilgas, dar liko 18 rungtynių, bet klubo tikslas yra aiškus – pakilti į „Championship“ divizioną, iš kurio iškritome praėjusį sezoną“, – sakė I. Darkintis.

Regbininkas džiaugėsi savo forma pastarosiomis savaitėmis ir tikisi, kad po traumos jis sugrįš dar stipresnis.

„Formą buvau pasiekęs geriausią per karjerą. Jaučiuosi sutvirtėjęs fiziškai, geriau jaučiu žaidimą. Treniruojamės keturias dienas per savaitę, per dieną turėdami iki keturių skirtingų treniruočių“, – pridūrė geriausias 2013 ir 2014 metų Lietuvos regbio žaidėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)