„Praūžus Kylie Minogue koncertui, iki dumilijoninio lankytojo ribos priartėsime per žingsnį. Turint omenyje, kad rungtynėse apsilankys gausybė „Žalgirio“ sezono abonementų turėtojų ir bilietus įsigyjančių sirgalių, galima lengvai prognozuoti, kad šią įspūdingą ribą pasieksime būtent sekmadienį“, - teigė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Milijoninio lankytojo „Žalgirio“ arena taip pat buvo sulaukusi per krepšinio rungtynes. Tąkart žalgiriečiai namų aikštelėje palaužė Maskvos CSKA komandą.

„Džiaugiamės, kad „Žalgirio“ arena per trejus savo veiklos metus tapo visuotiniu traukos objektu. Krepšinio rungtynės, koncertai, parodos, ledo šou ir kiti renginiai kiekvieną savaitę į areną sutraukia tūkstančius lankytojų, kuriems siūlome aukščiausios kokybės paslaugas“, - sakė A. Ivanauskienė.

Dumilijoninis lankytojas paaiškės susisteminus arenos įeigos turniketų duomenis ir bus paskelbtas per pertraukėlę tarp pirmo ir antro kėlinių. Jam bus įteiktos „Žalgirio“ klubo ir „Žalgirio“ arenos dovanos.