Į Milano „EA7 Emporio Armani“ komandos krepšį jis įmetė 19 taškų (5/7 dvit., 3/9 trit.), atkovojo 7, perėmė 4 ir prarado 1 kamuolį, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus pažeidė taisykles ir išprovokavo 7 varžovų pražangas.

Už jį daugiau naudingumo balų (31) surinkęs Belgrado „Cervena Zvezda“ ekipos narys Marcusas Williamsas liko antras, nes serbai Klaipėdoje pralaimėjo „Neptūno“ klubui.

Pastarojo lyderis Deividas Gilius taip pat pateko į naudingiausių penketuką. Gynėjas iš viso surinko 23 naudingumo balus. Prie istorinės „Neptūno“ pergalės jis pridėjo 19 taškų (3/5 dvit., 4/6 trit., 1/3 baud. met.), 7 atkovotus ir 1 perimtą kamuolį, 2 rezultatyvius perdavimus ir 4 išprovokuotas pražangas. D. Gailius taip pat kartą suklydo ir 3 sykius prasižengė.

Trečia ir ketvirta vietos atitinkamai atiteko Maskvos CSKA puolėjui Andrejui Vorancevičiui (29) ir Zgorzeleko „PGE Turow“ „centrui“ Damianui Kuligui.

Tuo tarpu gražiausių savaitės žaidimo epizodų dešimtuke – taip pat „Neptūno“ vardas. 8 vietoje – blokas Valdui Vasyliui ir greita ataka į klaipėdiečių krepšį, o penktoje – daug smagesnis epizodas – istorinę pergalę „Neptūno“ klubui atnešęs to paties V. Vasyliaus dvitaškis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)