Tuo tarpu Rusijos klubo strategas Ainaras Bagatskis pasiteisinimų neieškojo pripažindamas, kad „Žalgiris“ jo auklėtiniams nepaliko jokių vilčių.

„Prieš rungtynes jaudinausi dėl dviejų dalykų - „Žalgiris“ turi daugiau Eurolygos patirties ir kauniečiai yra puikiai palaikomi. Šiandien abu faktoriai pasitvirtino. Šiandien „Žalgiris“ buvo tiesiog geresnis ir nusipelnė pergalės“, - teigė A. Bagatskis.

„Sveikinu visus, kurie atėjo palaikyti mūsų komandos, kurie padėjo pasiekti pirmą pergalę. Ačiū vyrams, kurie puikiai įvykdė rungtynių planą ir pasiekė pergalę. Tačiau visada turiu priekaištų – jei varžovai įmestų nulį taškų, tada priekaištų nebūtų. Pavyzdžiui – atkovoti kamuoliai. Visada yra ką taisyti“, - teigė „Žalgirio“ treneris Ginatars Krapikas.

Po didžiosios pertraukos svečiai šovė į priekį laimėdami rungtynių atkarpą 9:0.

„Sakėme, kad varžovai trečią kėlinį pradeda labai aktyviai. Bet tas didelis skirtumas šiek tiek ausis užgulė. Per pertraukėlę teko priminti, ką mes buvome sutarę. Vėliau viskas ėjosi pagal mūsų planą“, - spaudos konferencijoje kalbėjo G. Krapikas.

Daug laiko poilsio kauniečiai neturės – sekmadienį žalgiriečių laukia Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikova svečiuose su „Šiauliais“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)