1991 metais D. Ovsianikovas baigė valstybinį Baltarusijos universitetą ir įgijo trenerio specialybę, 2010-ais - aukštąją trenerių mokyklą Minske ir treniravo Žlobino „Metalurg“, „HK Brest“ ir „HK Lyda“ komandas.

„Komandos sudėtis nuteikia labai optimistiškai. Didžiausias pastiprinimas klubui yra Mindaugas Kieras. Ko gero neišvysime Baltarusijos lygoje rungtyniaujančių veteranų Tomo Vyšniausko ir Šarūno Kuliešiaus, nebus Pauliaus Gintauto ir Aimo Fiščevo, kurie rungtyniaus Tarpžemyninės (MHL) A lygos klubuose. Šiais metais turėsime dar daugiau jaunimo, o jaunių rinktinės lyderiui Artūrui Laukaičiui, tikiuosi, šis sezonas bus geras tramplinas jo karjeroje į priekį. Dar liko susiderinti dėl sąlygų su keliais žaidėjais, bet viskas bus gerai“, - teigė vienas komandos vadovų Petras Nausėda.

„Energijos“ ledo ritulininkai naujam sezonui rengiasi jau nuo liepos vidurio. Pirmas draugiškas ekipa rungtynes žais šį šeštadienį Uogrėje. Šio miesto komanda žais Latvijos stipriausioje lygoje.

„Enegijos“ sudėtis:

Vartininkai: Nerijus Dauksevičius, Donatas Žukovas ir Maksimas Čiževskis.

Gynėjai: Justinas Vėželis, Ernestas Pavlovskis, Rolandas Aliukonis, Karolis Kubilius, Aurimas Gaidauskas, Mindaugas Kieras, Artūras Visockas ir Antonas Korneičiukas.

Puolėjai: Martynas Šlikas, Lukas Vėželis, Andrius Židkovas, Deividas Kazlauskas, Dominykas Škadauskas, Dovydas Kulevičius, Vytautas Jagelavičius, Aivaras Bendžius, Rokas Bazys, Erikas Sadauskas, Dominykas Bisturys, Mantas Marcinkevičius, Artūras Laukaitis ir Deividas Četvertakas.