Vartininkas iš Lietuvos rungtynes pradėjo tarp atsarginių, bet antro kėlinio viduryje (32:20 min.) pakeitė Mikaelį Tellqvistą. Prieš lietuviui žengiant į aikštę, „HC Gotteron“ komandą į priekį buvo išvedęs Gregas Mauldinas (30:32), bet netrukus po M. Armalio pasirodymo „Djurgarden“ išlygino skirtumą, kai įvartį pelnė Nicklas Heinero (35:37).

Deja, vėliau į M. Armalio ginamus vartus šveicarai įmušė du įvarčius – pasižymėjo Adamas Hasani (38:12) bei Marcas-Antoine‘as Pouliot (39:18). Tad trečio kėlinio pradžioje (45:00) viduryje „Djurgarden“ ekipos vartų ginti grįžo M. Tellqvistas.

Trečio kėlinio pradžioje „Djurgarden“ spurtavo ir po Michaelio Holmqvisto (41:18), Markuso Ljungho (47:09) ir Marcuso Hogstromo (50:22) įvarčių net pirmavo 4:3, bet svečiai išlygino rezultatą po tikslaus Joelio Kwiatkowskio (56:16) smūgio.

Dramatišką pergalę „Djurgarden“ komanda išplėšė pratęsime, kuriame „HC Gotteron“ vartininką nuginklavo Mikaelis Samuelssonas (63:25).

Antras turnyro rungtynes „Djurgarden“ žais jau rugpjūčio 24-ą dieną svečiuose su Zlyno PSG (Čekija) komanda, kuri pirmo turo rungtynes penktadienį žais išvykoje su Berlyno „Eisbaren“ (Vokietija) ledo ritulininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)