„Yra ženklų, kad Michaelis netrukus paliks ligoninę ir bus perkeltas į namus“, - skelbia šveicarų laikraštis „SonntagsBlick“.

Sportininko žmona Corinna jau kurį laiką šeimos namuose įrenginėja vyrui specialią palatą. Tiesa, M. Schumacherio perkėlimą į namus kai kurie ekspertai vadina neprotingu.

Vis tik šeima yra pasiryžusi 45-erių vyrui suteikti visą reikiamą pagalbą. Įskaitant fizioterapeutus, gydytojus, mitybos specialistus, slaugus ir neurologijos ekspertus.

Be to, Kroatijos spauda skelbia, kad šios šalies neurochirurgai išrado revoliucinę mikroschemą. Tikimasi, kad jos implantavimas gali padėti vėl vaikščioti.

Taip pat po kelių savaičių jau norima M. Schumacherį pasodinti į elektroninį vežimėlį, kurį galima valdyti burna.

Primename, kad traumą, po kurios paniro į komą, vokietis patyrė 2013 metų gruodžio 29-ą dieną slidinėdamas Prancūzijos kalnų kurorte Maribelyje.

Jis krito slidinėdamas ne trasoje netoli Meribel kurorto, Prancūzijos alpėse, ir šalmu dengiama galva trenkėsi į uolą. Pasiektas gelbėtojų per mažiau nei dešimt minučių, tuo metu dar sąmoningas M. Schumacheris buvo sraigtasparniu išskraidintas iš pradžių į vietos ligoninę, o po to į smegenų traumomis besispecializuojantį medicinos centrą Grenoblyje. Šį jis pasiekė jau komos būklės ir buvo skubiai operuotas.

M. Schumacheris karjerą „Formulėje-1“ baigė po 2012 m. sezono „Mercedes“ komandoje. Septynis pasaulio čempiono titulus jis iškovojo 1994–1995 m. „Benetton“ ekipoje ir 2000–2004 m. „Ferrari“ gretose.

Legendinis lenktynininkas yra vedęs žmoną Corinną ir turi du vaikus – 16 metę dukrą Giną-Marię ir 14-metį sūnų Micką, su kuriuo nelemtą sekmadienį ir leido laiką slidinėdamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)