Pirmajame rate lietuvis su rusu be didesnio vargo 6:2, 6:2 nugalėjo australus Andrew Corbittą bei Brandoną Walkiną ir, iškovoję penktąją pergalę Taline iš eilės, pateko į ketvirtfinalį bei užsitikrino 128 dolerių čekį.

Dvejetų varžybose su burtais nepasisekė Dovydo Šakinio ir Juliaus Tverijono duetui, kurio jau pirmajame rate po atkaklios ir permainingos kovos 6:3, 3:6, 8:10 nusileido antrą reitingą turinčiai Vladimiro Ivanovo iš Estijos bei ruso Jano Sabanino porai.

Vienetų varžybas visi trys lietuviai pradės antradienį: po atrankos į pagrindinį turnyrą patekęs 20-metis Dovydas Šakinis jau pirmame rate susitiks su favoritu laikomu 20-mečių australu Andrew Whittingtonu (ATP-418), 19-metis Lukas Mugevičius (ATP-907) pirmajame rate žais su trečiuoju pagal skirstymą 27-erių metų Valentinu Ivanovu (ATP-501) iš Estijos, o 20-metis Julius Tverijonas (ATP-1140) išmėgins jėgas su porą metų jaunesniu lenku Piotru Lomackiu (ATP-1037).

ITF „Futures“ serijos vyrų teniso turnyro Estijos sostinėje prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją