Lietuviai šį kartą per pirmąsias rungtis puikiai pasirodė fechtavime (2 vieta) ir jojime (1-2 vietos su maksimaliais 300 taškų), o plaukime liko 7-ti tarp 11 komandų.

Prieš kombinuotą bėgimo ir šaudymo rungtį J. Kinderis ir L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė nuo lyderių atsiliko 22 sekundėmis, bet sugebėjo finišuoti pirmi. Jų laikas - 11:05.82 min. (635 taškai).

1491 tašką surinkusi Lietuvos pora antroje vietoje paliko trimis balais atsilikusius britus Samanthą Murray ir Josephą Evansą. Bronzos medaliai atiteko dviem komandoms, surinkusioms po 1458 taškus - Lenkijos atstovams Oktawijai Nowackai ir Lukaszui Klekotui bei ukrainiečiams Irinai Chochlovai ir Dmitrijui Kirpulianskiui.

Asmeninėse varžybose L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė užėmė penktą vietą, o J. Kinderis liko devintas.

Europos čempionatas rytoj baigsis moterų ir vyrų estafetėmis. Moterų estafetėje Lietuvos garbę gins Lina Batulevičiūtė ir Emilija Serapinaitė.

Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir Justinas Kinderis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)