Rezultatai:

„Baltic Amadeus“ - Stokholmo SKK - 17:14 (5:5, 5:4, 5:2, 2:3).

Įvarčiai: Julius Goštautas 10, Ričardas Urbutis 4, Mantas Pelakauskas 3.

„Baltic Amadeus“ - Stokholmo SKK - 12:12 (5:1, 2:4, 2:2, 3:5).

Įvarčiai: Julius Goštautas 5, Michailas Lapida ir Robertas Voroneckis po 2, Mantas Pelakauskas, Kristijonas Grigaitis ir Dominykas Brekys po 1.

Lietuvos rinktinė – Stokholmo SKK - 18:5 (6:2, 4:1, 3:2, 5:0).

Įvarčiai: Janas Bakulo 5, Mantas Pelakauskas 4, Julius Goštautas 3, Michailas Lapida, Janas Reuttas, Povilas Sriubas, Lukas Baliulevičius, Egidijus Sutkus ir Kasparas Liktaravičius po 1.

Lietuvos jaunimo rinktinė - Stokholmo SKK - 14:5 (6:1, 3:0, 2:2, 3:2).

Įvarčiai: Julius Goštautas 5, Lukas Baliulevičius, Janas Reuttas ir Maksimas Makarovas po 2, Stanislovas Dzikevičius, Pijus Vadvilavičius ir Povilas Sriubas po 1.

Komentarai:

„Stokholmo SKK klubas, įkurtas daugiau kaip prieš šimtą metų, šiuo metu išgyvena ne geriausius laikus. Komandoje vyksta kartų kaita, rungtyniauja nedaug pajėgių žaidėjų, o vienas jų lyderių Guramas Nozadzė šiuo metu studijuoja Vilniaus universitete ir žaidžia sostinės komandoje, tačiau stovyklos metu padėjo švedų klubui. Turėjome galimybę išbandyti daug jaunų žaidėjų, suteikti jiems tarptautinių rungtynių patirties. Nudžiugino jaunasis vartininkas Nikita Zacharovas, garai pasirodė Ričardas Urbutis, Dominykas Brekys, Julius Goštautas, taip pat jaunimo rinktinės žaidėjai Lukas Baliulevičius, Kasparas Liktaravičius, Pijus Vadvilavičius. Vilniaus klubas šiuo metu ruošiasi Lietuvos čempionato antro turo varžyboms, o rinktinė - Baltijos šalių čempionatui“, - sakė Lietuvos rinktinės ir „Baltic Amadeus“ treneris Nerijus Papaurėlis.

„Džiaugiamės gerai organizuota stovykla. Viskas buvo puiku - gyvenimo sąlygos, maitinimas, draugiška atmosfera. Turėjome progą rungtyniauti su pajėgiomis komandomis. Deja, pritrūkome ištvermės, ypač rungtynėse su rinktine. Tikimės bendradarbiauti toliau su Lietuvos komandomis, mus sudomino kvietimas dalyvauti Rimanto Tonkūno taurės turnyre gruodį, bet dabar mūsų pagrindinė užduotis - sėkmingai baigti Švedijos čempionatą. Daug metų buvome čempionai, tačiau dabar kovojame tik dėl išlikimo elito divizione, kur iš viso rungtyniauja septynios komandos. Dar penkios žaidžia antrame divizione, į kurį tikrai nenorime pakliūti“, - kalbėjo Stokholmo klubo treneris Kenetas Eriksonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)