„Bayern“

Šį sezoną anksti Vokietijos čempionų titulą apgynę „Bayern“ futbolininkai bet kokiu atveju sieks patekti į finalą, kuriame jau žaidė du kartus iš eilės.

Pirmame pusfinalio mače „Santiago Bernabeu“ stadione Bavarijos ekipa su kamuoliu dominavo kone visas rungtynes, tačiau kamuolio kontrolė prie gero rezultatu neprivedė. „Real“ ekipa turėjo daugiau progų pasižymėti, o lemiamą įvartį dar 19-ą minutę pelnė Karimas Benzema.

Paskutinėse Vokietijos pirmenybių rungtynėse Josepo Guardiolos auklėtiniai susigrūmė su Brėmeno „Werder“ komanda. Vokietijos „Bundeslyga“ pirmenybėse dar vieną pergalę rezultatu 5:2 šventė Miuncheno ekipa. Įvarčius nugalėtojų gretose pelnė Franckas Ribery, Arjenas Robbenas, Bastianas Schweinsteigeris bei du kartus pasižymėjo Claudio Pizarro.

„Bayern“ gretose neišvysime Holgerio Badstuberio, Xherdano Shaqiri ir atsarginio vartininko Tomo Starke. Kol kas nėra aišku ir dėl gynėjo Rafinha, kuris nepasirodė savaitgalį vykusiame Vokietijos čempionato mače, tačiau ekipai jau galės padėti saugas Thiago Alcantara.

Prognozuojama starto sudėtis:

Manuel Neuer; Philipp Lahm – Dante – Jerome Boateng – David Alaba; Bastian Schweinsteiger – Toni Kroos; Arjen Robben – Mario Gotze – Franck Ribery; Mario Mandžukič.

„Real“

Carlo Ancelotti treniruojama ekipa nustebino ne tik „Bayern“ klubą, bet ir daugelį futbolo aistruolių. „Karališkojo“ klubo pergale tikėjo tik Madrido komandos fanai ir daugelis prognozavo, kad Madrido ekipai lygiosios būtų puikus rezultatas.

Tačiau Fabio Coentrao, Cristiano Ronaldo ir Karimas Benzema privertė Manuelį Neuerį kamuolį traukti iš savų vartų. Į Miuncheną „baltieji“ iškeliavo turėdami vieno įvarčio pranašumą, kuris gali būti lemiamas kovoje dėl vietos finale.

Savaitgalį „Real“ futbolininkai pasismagino „Primera“ čempionate. Namuose žaidę Ispanijos vicečempionai Pamplonos „Osasuna“ sutriuškino rezultatu 4:0, o rungtynėse smaginosi C. Ronaldo, kuris pelnė du tolimus įvarčius. Taip pat po įvartį įmušė gynėjai Sergio Ramosas bei Danielis Carvajalis.

Svečiams iš Madrido, kaip jau įprasta, negalės padėti Alvaro Arbeloa, Sami Khedira ir Jese Rodriguezas. Buvo abejonių dėl Garetho Bale‘o ir K. Benzema pasirodymo „Allianz“ arenoje, tačiau C. Ancelotti patvirtino, kad abu futbolininkai galės padėti komandai.

Prognozuojama starto sudėtis:

Iker Casillas; Daniel Carvajal – Pepe – Sergio Ramos – Fabio Ceontrao; Luka Modrič – Xabi Alonso – Isco; Gareth Bale – Karim Benzema – Cristiano Ronaldo.