Sporto žurnalistų čempionate dalyvavusios 4 merginos stipriausiąją tarp dailiosios lyties atstovių išsiaiškino papildomame turnyre. Jame geriausiai sekėsi Ingridai Petuchovaitei iš naujienų agentūros ELTA.

Žiniasklaidos atstovų kovoms vadovavo, žaidimo niuansus jiems aiškino ir apdovanojimus jiems įteikė treneris, vienas geriausių šalies badmintono žaidėjų Ramūnas Stapušaitis.

„Buvo labai smagu pamatyti tokį didelį būrį sporto žurnalistų. Dauguma jų badmintoną patys daug kartų žaidė paplūdimyje, tačiau tikrasis badmintonas yra visai kitoks. Todėl džiaugiuosi, kad žurnalistai patys pabandė žaisti pagal tarptautines taisykles, pajuto koks pasirengimas reikalingas, kokius techninius veiksmus gali atlikti daugiau patirties turintys žaidėjai. Neabejoju, kad ši pažintis ne vieną žurnalistą paskatins dažniau žaisti badmintoną ir padės ateityje parengti profesionalesnius straipsnius apie mūsų sporto šaką“, - sakė treneris.

Lietuvos sporto žurnalistų federacija (LSŽF) savo nariams rengia pažintis su vis kitomis sporto šakomis. Per pastarąjį mėnesį sporto žurnalistai išbandė šaudymą iš lanko, šiuolaikinę penkiakovę ir badmintoną.

„Dėkojame „SEB arenai“ už kvietimą, mums tai buvo tikrai įdomi ir vertinga patirtis. Džiaugiamės įvairių sporto šakų atstovų dėmesiu ir noru geriau pristatyti savo sporto šaką žiniasklaidai. Tai yra abipusiai naudinga“, - teigė badmintono turnyre rungtyniavęs LSŽF generalinis sekretorius Modestas Krukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)