Nesunkiai buvo įveikti ir Kauno PM „Dainavos-Bebro“ vandeniai, juos vilniečiai nugalėjo rezultatu 17-5. Kauniečiai 10-6 įveikė Elektrėnų sporto centro komandą, o elektrėniškiai - Alytaus SRC ekipą rezultatu 8-6.

Paskutinę varžybų dieną laukta įdomių rungtynių tarp praėjusių metų taurės finalininkų Elektrėnų bei Vilniaus sportininkų. Tačiau šiais metais už šeimininkus dėl įvairių priežasčių negalėjo startuoti keletas pajėgių vandensvydininkų, tad žiūrovai atkaklios kovos neišvydo.

Vilniečiai nesunkiai įveikė varžovus rezultatu 22-8 ir „Žalgirio“ draugijos taurė šiais metais nukeliavo į sostinę. Antri liko kauniečiai, 8-6 nugalėję dzūkus. Treti - varžybų šeimininkai elektrėniškiai.

Geriausiais komandų žaidėjais pripažinti vilnietis Julius Goštautas, kaunietis Vilius Albrechtas, elektrėniškis Andrius Jankūnas ir alytiškis Lukas Baliukevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)