35-ą ir 18-ą vietas trečiadienio plaukimuose užėmusi Milda Eidukevičiūtė su 52 baudos taškais smuktelėjo į 41-ą poziciją iš 27-os tarp 77 dalyvių.

Po antros regatos dienos lydere tapo abu plaukimus laimėjusi belgė Evi Van Acker (6 b. tšk.), lenkianti lyderės poziciją praradusią amerikietę Paigę Railey (9 b. tšk.) bei į trečią poziciją pakilusią kroatę Tiną Mihelič (11 b. tšk.).

Londono olimpinių žaidynių ir šių metų Europos pirmenybių sidabro medalio laimėtoja olandė Marit Bouwmeester (15 b. tšk.) dešimta, olimpinė čempionė kinė Lijia Xu (18 b. tšk.) pakilo į vienuoliktą poziciją, o šių metų Europos čempionė airė Annalise Murphy (20 baudos taškų) tik 14-a.

Praėjusiais metais Vokietijoje vykusiame šios klasės pasaulio čempionate triumfavusi lietuvė Gintarė Scheidt kovo mėnesį susilaukė antro sūnaus ir yra motinystės atostogose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją