Varžybų I turas baigėsi sekmadienį. Įdomiausios kovos buvo laukiama tarp „Baltic Amadeus“ ir aikštės šeimininkų Elektrėnų sporto centro ekipų. Žinant, kad užsienio komandų taškai, kovoje dėl Lietuvos čempionų vardo neskaičiuojami, tai buvo pagrindinė I rato dvikova.

Rungtynės buvo labai dramatiškos, joms teisėjavo tarptautinės kategorijos arbitrai iš Baltarusijos ir Moldovos. Pirmą kėlinį vilniečiai laimėjo 2:1, antrą - 4:3, o trečias kėlinys baigėsi elektrėniškių pergale 5:1, kurie ir pirmavo bendru rezultatu 9:7.

Tačiau trenerio Nerijaus Papaurėlio auklėtiniai, praėjusių metų čempionai vilniečiai, ketvirtą kėlinį sužaidė rezultatyviai 5:1 ir iškovojo bendrą galutinę pergalę 12:10. Taigi elektrėniškiams teks laukti revanšo antrame ture.

Rezultatyviausiai vilniečių gretose žaidė Julius Goštautas bei Antonas Sugoniakas, pelnę po 3 įvarčius, o Elektrėnų komandai Egidijus Sutkus ir Darius Džiugas pelnė po 4 įvarčius.

Kiti rezultatai:

Kauno „Bebras“ - Alytaus „Dzūkijos vandenis“ - 12:7;
„Bebras“ - Kišiniovas - 9:13;
„Baltic Amadeus“ - Minsko RCOP - 7:16.

Komandų rikiuotė po pirmo rato:

1. Kišiniovas - 10 taškų (be konkurencijos)
2. Minsko RCOP - 8 (be konkurencijos)
3. „Baltic Amadeus“ - 6
4. Elektrėnų sporto centras - 4
5. „Bebras“ - 2
6. „Dzūkijos vandenis - 0

II turas bus žaidžiamas gegužės 17-19 d. Elektrėnuose, kur ir paaiškės Lietuvos čempionai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją