Kauniečiai įveikė Vilniaus VSM II 17:2 ir Alytaus SRC 16:12 bei pasidabino sidabro medaliais. Alytiškiai įveikę Vilniaus VSM II komandą 15:2, tapo bronzos medalių šeimininkais. Pergalių skonio nepatyrė tik Vilniaus II komanda, bet ji buvo jauniausia.

Geriausiu bei rezultatyviausiu čempionato žaidėju pripažintas Vilniaus I komandos puolėja Julius Goštautas, per paskutines rungtynes su kauniečiais pelnęs net 11 įvarčių.

Šiomis varžybomis vandensvydininkai pradėjo rudens sezoną. Jau kitą savaitę Vilniaus Lazdynų baseine vyks tarptautinis jaunių turnyras „Baltic Amadeus“ taurei laimėti, į kurį atvyksta 12 komandų. Planuoja dalyvauti komandos iš Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos, Lenkijos, Suomijos, Maskvos ir Austrijos jaunių rinktinė.

Tai pačios stambiausios tarptautinės varžybos Vilniuje per visą istoriją. Šios varžybos tai viena iš paskutiinių repeticijų prieš Europos Baltijos ir šiaurės šalių čempionatą, kuris lapkričio mėnesį įvyks Suomijoje. Jame dalyvaus Lietuvos jaunimo ir jaunių rinktinės. Paskutinius dvejus metus Lietuvos jaunimo rinktinė buvo šių atsakingų varžybų nugalėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)