„Romoje per mačą su Simone Bolelli pajutau, kad dar nesu tinkamai pasirengęs, - kalbėjo R. Berankis. – Nors dabar skausmo kirkšnyje nejaučiu, neverta skubėti, todėl su Remigijumi nusprendėme praleisti „French Open“ turnyrą ir ruošiamės varžyboms ant žolės. Su kiekviena diena jaučiuosi vis geriau ir tikiu, kad jau nedaug liko laukti“.

179-tą vietą ATP reitinge užimantis tenisininkas treniruojasi Vilniuje. R. Berankis jau nuo kitos savaitės kiekvieną dieną ketina rengti po dvi teniso ir vieną fizinio rengimo treniruotę.

„Treniruojamės jau beveik visu krūviu ir po ilgų pratybų Ričardas jaučiasi gerai, - teigė treneris Remigijus Balžekas. – Jis greitai atsistato, o tai yra gerai. Specialistai sako, kad reabilitacija vyksta pagal planą. Tačiau nenorime forsuoti įvykių ir nutarėme geriau pasiruošti žolės varžyboms“.

Primename, kad R. Berankis gegužės pradžioje prisijungė prie Lietuvos rinktinės ir šiai padėjo iškopti į antrą Deviso taurės grupę.

Turnyras Notingeme prasidės birželio 3 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)