„Mūsų tikslas – auksas ir niekas daugiau“, - DELFI pareiškė „Žalgirio“ vykdomoji direktorė Vilma Venslovaitienė. Pirmadienį per Vilniaus Rotušėje vykusias iškilmingas „Žalgirio“ sezono pabaigtuves tik apie aukso medalius kalbėjo ir Lietuvos vicečempionų rėmėjai, sirgaliai bei sostinės vadovai.

Be to, „Žalgirio“ atstovai nesikuklino žadėdami ir triumfą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre bei garbingą pasirodymą Europos lygos varžybose, kuriose legendinės Vilniaus FK „Žalgirio“ komandos tradicijas pratęsęs klubas kitąmet dalyvaus pirmą kartą.

„Turime nuostabią komandą, kuri jau šiemet parodė nagučius. Reikia dar šiek tiek pasistiprinti, ir šis jaunas kolektyvas parodys, ką gali“, - teigė V. Venslovaitienė.

„Šiemet irgi šnabždėjomės apie auksą, nes mūsų komanda išties buvo gera. Tačiau kartu ji yra labai jauna, todėl pirma reikia sukaupti patyrimo. Neužmirškime, kad kiti klubai lygiai taip pat nori čempionų titulo. Panevėžio „Ekranas“ - brandi, patyrusi ekipa, kurią ne taip paprasta aplenkti. Marijampolės „Sūduva“ irgi turi pajėgių žaidėjų bei gerą trenerį.

Kautis reikėjo ir su kitomis ekipomis, todėl kitąmet nebus lengva laimėti auksą. Bet per šį sezoną mūsų komanda paaugo, klubui atstovavo pajėgūs legionieriai“, - kalbėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Vitalijus Stankevičius.

Pasak specialisto, dėl kurio tolesnio darbo klube ketinama apsispręsti iki Kalėdų, per žiemos pertrauką vilniečiams pirmiausia reikėtų dairytis papildymo puolėjų ir saugų grandyse.

„Ne tik mes, bet ir kitos A lygos komandos neturi kūrybingų atakuojančių žaidėjų“, - pažymėjo V. Stankevičius.

Stiprinti sudėtį „Žalgiriui“ leis kitąmet beveik dvigubai turinčios išaugti klubo finansinės galimybės. Jei Vilniaus savivaldybė tesės pažadą skirti ekipai 2 mln. litų, “Žalgiris” 2012-ais planuoja surinkti per 4 mln. litų biudžetą.

Primename, kad pasibaigiusiame A lygos sezone „Žalgiris“ pelnė 72 taškus ir 8-iais atsiliko nuo ketvirtus metus iš eilės bei septintą kartą klubo istorijoje čempionu tapusio “Ekrano”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)