Pergalės dvejetų pirmame rate vertė buvo 18 ATP dvejetų reitingo taškų ir 1280 JAV dolerių. Nesėkmę pirmoje kovoje patyręs lietuvio ir čeko duetas turės tenkintis tik 720 JAV dolerių čekiu.

133-ą vietą teniso profesionalų (ATP) vienetų reitinge užimantis R. Berankis pirmame vienetų turnyro rate pirmadienį kovėsi su trečiu pagal skirstymą vokiečiu Mathhiasu Bachingeriu. Mūsiškis nugalėjo varžovą, kuris geriausių planetos žaidėjų klasifikacijoje rikiuojasi 86-oje pozicijoje, po dviejų setų kovos rezultatu 6:4, 6:4.

Susitikimas truko 1 valandą ir 17 minučių. Pergalės pirmame rate vertė – 8 ATP reitingo taškai ir 1720 JAV dolerių prizas.

Aštuntfinalyje Lietuvos sportininko laukia akistata su 24-erių olandu Igoriu Sijslingu (ATP-169), kuris laimėjo prieš 25-erių metų rusą Denisą Macukevičių (ATP-257) rezultatu 4:6, 6:3, 4:0. Jie tarpusavyje žaidė antradienį ir trečiame sete rusas dėl traumos atsisakė tęsti kovą.

Vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 100 ATP reitingo taškų bei 14 tūkst. 400 JAV dolerių prizas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją