Kaip jau tapo įprasta, šiame pratime tarp prizininkų buvo Prancūzijos, Lenkijos ir Anglijos pilotai.

Antrame pratime iš eilės trečią vietą 15 m klasėje laimi lietuvis Gintautas Zubė. Penktame pratime jį aplenkė tik Prancūzijos pilotai Chritophe'ą Ruchą (pirma vieta) ir Louisą Bouderlique'ą (antra vieta).

Lietuvis Kęstutis Miliūnas šiame pratime pasirodė ne itin sėkmingai ir buvo dvidešimt antras.

G. Zubė po penkių pratimų užima dvyliktą vietą, K. Miliūnas – devynioliktą. Šioje klasėje bendroje įskaitoje pirmauja prancūzai Ch. Ruchas ir L. Bouderlique'as, trečią vietą užima Lenkijos atstovas Wojcikas Lukaszas.

18 m klasėje penktą pratimą laimėjo Didžiosios Britanijos pilotas Russellas Cheethamas, o antrą ir trečią vietas užėmė Lenkijos atstovai Karolis Staryszakas ir Zbignew asNieradka.

Bendroje įskaitoje pirmauja tie patys sklandytojai. Tik pasikeista vietomis: Lenkijos pilotai K. Staryszakas ir Z. Nieradka atitinkamai užima pirmą ir antrą vietas, o R. Cheethamas – trečią.

Penktame pratime lietuvis Mindaugas Žaliūkas buvo septintas, o bendroje įskaitoje jis užima tryliktą vietą. Kitam Lietuvos atstovui Gintautui Butnoriui pratimas nelabai pavyko – jo rezultatas buvo tik dvidešimt antras. Tiesa, bendroje įskaitoje jis yra keturioliktas.

Atviroje klasėje penktame pratime pirmas dvi vietas užėmė Didžiosios Britanijos sklandytojai Peteris Harvey'us ir Steve'as Jonesas, o trečias buvo Vokietijos atstovas Markusas Frankas, kuris ir pirmauja bendroje įskaitoje.

Po penkių pratimų antrą vietą užima Lenkijos atstovas Januszas Centka, o trečią – čekas Petras Kejčirikas.

Lietuvos atstovas Gintaras Drevinskas penktame pratime buvo ketvirtas, o bendroje įskaitoje jis užima septintą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją