„Išvados po tyrimų nėra labai konkrečios. Nes dabar reikia sekti, kaip Ričardo kūnas reaguos į krūvį. Vengiame maksimalių krūvių, gydome, judame daugiau tokiu tausojančiu režimu ir bandome kuo greičiau išlipti iš duobės.

Ričardas nuo kitos savaitės po truputį pradeda sportuoti ir stebėsime, kaip reaguos organizmas“, – teigė R. Berankio sveikata besirūpinantis Lietuvos olimpinės rinktinės vyriausiasis gydytojas Dalius Barkauskas.

20-metis Lietuvos tenisininkas praleis turnyrus grunto kortuose („Barcelona Open“, „Estoril Open“, „Madrid Open“ ir „Nice Open“) ir ketina dalyvauti tik Didžiojo kirčio atvirame Prancūzijos teniso čempionate. „French Open“ varžybos prasidės gegužės 17 dieną. Iškart po to startuos turnyrai ant žolės.

„Jaučiuosi normaliai. Aišku, norisi kuo greičiau sugrįžti į teniso kortus ir pradėti žaisti, bet dabar svarbiausia sveikata. Turnyrai ant žolės praėjusiais metais susiklostė sėkmingai, todėl svarbu atsigauti iki jų. Reikės apginti iškovotus taškus“, – kalbėjo R. Berankis.

R. Berankis žaisdamas žolės kortuose praėjusiais metais iškovojo devynias pergales ir patyrė tik vieną pralaimėjimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją