Po pirmų dviejų dienų regatoje ir toliau pirmauja buriuotojai iš Lietuvos.

Vyrų olimpinės "Laser Standart" jachtų klasės lyderiu lika Rokas Milevičius iš Kauno. Bendroje įskaitoje jis yra surinkęs 4 baudos taškus ir trimis taškais lenkia antroje vietoje esantį kaunietį Šarūną Felenderį. Trečias - su 10 baudos taškų - Aurimas Eidukas iš Šiaulių.

„Laser Radial“ klasėje po antro etapo pirmą vietą užima kaunietis Karolis Janulionis (12 tšk.), lenkiantis klaipėdietį Dominyką Kneižį (16 tšk.) ir Stanislawą Klimaszewskį iš Lenkijos (19 tšk.).

Jaunių „Laser 4.7“ klasėje situacija po antro etapo šiek tiek pasikeitė. Ir toliau pirmauja kaunietė Milda Eidukevičiūtė (7 tšk.), tačiau į antrą vietą pakilo Armandas Kožemečenko iš Neringos (12 tšk.), kuris į trečią vietą nustūmė kaunietį Justiną Volungevičių (18 tšk.).

Gausiausioje „Optimist“ jachtų klasėje, kurioje šiemet varžosi per 100 vaikų iki 15 metų, po antros dienos varžybų bendroje įskaitoje pirmauja kaunietis Rytis Dikšaitis (30 tšk.), antras neringiškis Julius Varžaitis (44 tšk.), o trečia - Magda Daniszewska iš Lenkijos (47 tšk.).

Vyrų olimpinėje „Finn“ klasėje toliau pirmauja kaunietis Tauras Rymonis (4 tšk.), į antrą vietą pakilo Adomas Janulionis iš Vilniaus (18 tšk.), o trečias yra kaunietis Rytis Bagdžiūnas (19 tšk.).

Regatoje „Rudens vėjas 2010“ varžosi per 150 sportininkų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos ir Baltarusijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją