Informaciją patvirtino policijos majorė Cindy Williams.

Pirmadienį golfo žvaigždė netikėtai paskelbė nedalyvausiantis turnyre "Chevron World Challenge", kuris nuo antradienio vyksta Kalifornijos mieste Tausand Oukse. T. Woddsas argumentavo, jog buvo priverstas taip pasielgti dėl per tą avariją patirtų sužeidimų.

Talentingiausiu savo kartos golfo žaidėju laikomas T. Woodsas, kurio turtas vertinamas 1 mlrd. JAV dolerių, penktadienį buvo trumpam paguldytas į ligoninę, kai jo vairuojamas automobilis "Cadillac Escalade" paryčiais nulėkė nuo kelio ir atsitrenkė į ugniagesių hidrantą bei medį Vaindermero miestelyje Floridoje.

Apie garsenybių gyvenimą rašantys tinklalapiai iškėlė prielaidą, kad prieš įvykstanti tai avarijai T. Woodsas smarkiai susibarė su savo žmona Elin.

Sekmadienį paskelbtame T. Woodso pranešime sakoma, kad minėta avarija įvyko dėl jo kaltės ir kad tas incidentas "neabejotinai nemalonus mano šeimai ir man". Jis taip pat pavadino neatsakingais "daugelį išgalvotų, nepagrįstų ir piktavališkų gandų apie mano šeimą ir mane, kurie sklando šiuo metu".

Bulvarinėje žiniasklaidoje buvo plačiai aptarinėjamos praėjusį penktadienį įvykusios avarijos aplinkybės, ypač faktas, jog T. Woodsas iš namų išvažiavo 2 val. 25 min., o tai esą patvirtina, kad sportininko šeimoje kilo konfliktas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją