Nei buratiniškai ilgėjanti nuo melo nosis, nei krūvos šaržų, vaizduojančių alkoholinio gėrimo dėžutę, kaip Liberalų Sąjūdžio partijos simbolį, nepakišo kojos ir neseniai įvykusiuose LR Seimo rinkimuose. Natūraliai kyla klausimas, ar ir šįkart bus tas pats?

Ironišką situaciją ir šiandien stebiu. Puikiai pamenu, ne sykį į kitus baksnojo pirštais, juodino, šmeižė, kaltais vadino net Teismams neprasidėjus - patys pirmieji. O taip besielgdami dargi ir į krūtinę daužėsi prisiekinėdami, esą jie patys skaidriausi ant mūsų korumpuotos žemelės.

Štai ir Masiulis, net paėmęs kyšį... atsiprašau, PASKOLĄ, nes galą su galu, matyt, besuduria sunkiau nei mūsų senjorai, it Mesijas pakilo virš mūsų visų. Žmonės tik gūžčiojo pečiais, ir neteisėtų veikų lyg nebūtų buvę.

Dabar net nežinau, visuomenė ar jie patys stebisi labiau, kad grimzta korupcijos skandalų liūne?

G. Steponavičius - nustebęs, R. Šimašius - išvis nieko apie tai niekada nežinojo, E. Gentvilas teigia nesusipažinęs su "tais dalykais". Kai tuo tarpu prokuratūros atstovai paviešino, kad viso Liberalų Sąjūdžio rinkimai buvo finansuojami vienos stambiausių įmonių lėšomis. Tai ar partijos lyderiai nežino kokio dydžio Valstybės asignavimus partija gauna? Ar nėra susipažinę su finansine situacija ir partijos disponuojamomis lėšomis? O gal išvis nesuvokia kas yra pinigai, ir kiek šiais laikais viskas kainuoja?
Gal jau gana šito melo, apgaulės ir vaidybos? Neteisėtu finansavimu laimėjus rinkimus ir toliau laikyti Seimo nario mandatą savo rankose? Būkite vyrais - turėkite drąsos prisipažinti, kai esate kalti.

Kita vertus - kai tokie vyrai valdžioje, nesistebiu, kad aukščiausius postus užima moterys...

Ir pabaigai. Darbo partija nuo tokių veikėjų apsivalė prieš Kalėdas. O liberalams linkiu tai padaryti - prieš Velykas.