Ingredientai

Aviena arba ėriena 100 g
Mirkytos pupelės 80 g
Mirkyti žirniai su luobele 80 g
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Pupeles ir žirnius per naktį išmirkyti.

2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinti, kad svogūnai suminkštėtų.

3. Tada suberti išmirkytas pupeles, žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupelės.

4. Po to sudėti gabalais supjaustytas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas morkas ir troškinti, kol suminkštės bulvės ir morkos, pagardinti druska ir išmaišyti.

5. Avieną supjaustyti mažesniais gabaliukais, ištroškinti aliejuje, sudėti į šiupinį ir viską gerai išmaišyti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai