Ingredientai
Aviena arba ėriena
100
g
Bulvės
80
g
Morkos
80
g
Mirkytos pupelės
80
g
Mirkyti žirniai su luobele
80
g
Svogūnai
10
g
Aliejus
10
g
Lauro lapai
1
vnt.
Kvapieji pipirai
2
vnt.
Druska
3
g
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Pupeles ir žirnius per naktį išmirkyti.
2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinti, kad svogūnai suminkštėtų.
3. Tada suberti išmirkytas pupeles, žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupelės.
4. Po to sudėti gabalais supjaustytas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas morkas ir troškinti, kol suminkštės bulvės ir morkos, pagardinti druska ir išmaišyti.
5. Avieną supjaustyti mažesniais gabaliukais, ištroškinti aliejuje, sudėti į šiupinį ir viską gerai išmaišyti.
Skanaus!
Atsiliepimai