Ingredientai
Miltai
250
g
Mėgstamas faršas
200
g
Kefyras
130
ml
Šviežios voveraitės
100
g
Kiaušinis
1
vnt.
Svogūnas
0.5
vnt.
Aliejus
šaukštelis
Cukrus
šaukštelis
Kepimo milteliai
šaukštelis
Sviestas
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Smulkintos petražolės
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Ant sviesto apkepti nuvalytas ir supjaustytas voveraites kartu su dalimi susmulkinto svogūno.
2. Atskirai pakepti faršą su likusiu svogūnu, vėliau sumaišyti su prieskoniais ir voveraitėmis.
3. Kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, aliejumi, druska ir kiaušiniu.
4. Į gautą mišinį suberti miltus. Užminkytą tešlą padalinti į vienodas penkias dalis, į iš jų iškočiotus paplotėlius įdėti įdarą, sujungti kraštus ir suspausti.
5. Kepti įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai