Ingredientai

Speltų miltai 32 g
Cinamonas 0.5 a. š.
Kepimo milteliai 0.25 a. š.
Druska pagal skonį
Malti linų sėmenys 2 a. š.
Virtos morkos 2 vnt.
Pienas 3 v. š.
Aliejus 1 v. š.
Vanilės esencija 0.5 a. š.
Kreminis sūris 100 g
Smulkinti skrudinti žemės riešutai 1 v. š.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Virtas morkas sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su pienu, aliejumi ir vanilės esencija.

2. Nedideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus ir suberkite į tarkuotas morkas.

3. Kepimo indelius pertepkite aliejumi. Tešlą sukrėskite į indelius ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15–20 min. Prieš išimdami pyragaitį iš indelio – atvėsinkite.

4. Kol pyragėliai vėsta, pagaminkite kremą. Sumaišykite kreminį sūrį su pienu, cukraus pudra ir vanilės esencija. Pyragaičius perpjaukite pusiau, pertepkite kremu. Likusiu kremu papuoškite jų viršų. Pyragaičius pabarstykite skrudintais smulkintais žemės riešutais ir virtos morkos gabalėliais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai