Ingredientai

Pagrindui:
Įdarui:
grietinėlė plakimui 200 ml
Papuošimui:
Avietės saujelė
Porcijos: 4
Paragavę kreminio sūrio pyrago nustebsite, koks gaivus ir skanus šis desertas. O paruošti jį – itin paprasta. Kreminio sūrio pyrago nereikia kepti – tik palaukti, kol šaldytuve atvės.

Gaminimo eiga

* Pyrago pagrindui skirtus kakavinius sausainius suberkite į uždaromą maišelį ir kočėlu sutrupinkite iki smulkių trupinių. Supilkite į indą.

* Prie trupinių pilkite sviestą, išmaišykite.

* Trupinius supilkite į kepimo popieriumi išklotą indą, išlyginkite ir paspauskite.

* Į atskirą indą sudėkite kreminį sūrį, grietinėlę, suberkite cukrų, išsukite.

* Į masę supilkite sutrupintų 100 g kakavinių sausainių.

* Gautą kreminę masę sudėkite į skardą ant sausainių trupinių. Išlyginkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

* Puoškite sausainių puselėmis ir avietėmis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai