Ingredientai
Grikiai
200
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Svogūnas
1
vnt.
Smulkintas mocarelos sūris
80
g
Žolelių prieskonių mišinys
žiupsnelis
Žolelių prieskonių mišinys
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Malti juodieji pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
1. Visų pirma, išvirkite grikius ir sugrūskite juos į košę. Tuomet susmulkinkite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje drauge su saulėje džiovintais pomidorais – keptas daržoves sudėkite šalia grikių.
2. Vėliau suplakite kiaušinius, pagardinkite juos prieskoniais ir supilkite šalia kepsneliams paruoštos grikių ir daržovių tešlos – viską gerai išminkykite.
3. Tuomet iš turimos masės formuokite kepsnelius – į kiekvieno iš jų vidų įdėkite šiek tiek mocarelos ir kepkite keptuvėje, kol jie apskrus iki auksinės spalvos.
Atsiliepimai