Ingredientai
Duona skrudinimui
10
riekelės
Sviestas
80
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Grietinėlė
400
ml
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Cinamonas
1
šaukštelis
Rudasis cukrus
3
šaukštai
Migdolai
3
saujos
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Baltos forminės duonos riekeles padalinkite į keturias dalis, o batono užteks perpjauti įstrižai.
Ant duonos užtepkite sviesto.
Likusiu sviestu ištepkite kepimo forma.
Į kepimo formą duonos trikampėlius sudėliokite pusiau gulsčius, kad užeitu vienas ant kito.
Reikia žiūrėti, kad apskrudęs kraštelis būtų apačioje.
Užberkite kapotų ir smulkintų migdolų.
Suplakite kiaušinius, grietinėlę, rudąjį cukrų ir cinamoną.
Įlašinkite vanilės ekstrakto ir vėl gerai išmaišykite.
Plakiniu užpilkite duonos riekeles.
Palikite 15 minučių pastovėti, kad duona suminkštėtų.
Dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite 45 minutes.
Atsiliepimai