Ingredientai
Cukinija
350
g
Tarkuotas fermentinis sūris
50
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Pilno grūdo speltos miltai
70
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnako granulės
0.5
a. š.
Aliejus kepimui
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Cukiniją nulupame, sutarkuojame, apibarstome druska ir paliekame pastovėti kelioms minutėms. Nusistovėjusį vandenį nupilame. Jeigu cukinija nėra vandeninga, vandens būna labai mažai.
2. Kiaušinius išplakame su prieskoniais. Sudedame cukinijas, sūrį ir išmaišome.
3. Suberiame miltus, išmaišome.
4. Vaflinę ištepame aliejumi ir įkaitiname. Kepame vaflius 🙂 Gaunasi 6 vafliai!
Patiekti galima su:
* Su sūdyta lašiša
* Avokadu
* Graikišku jogurtu ar grietine
Atsiliepimai