Ingredientai
šviežio kopūsto
0.5
vnt.
sunokusio mango
0.5
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
kalendrų
1
saujelė
citrinos
0.5
vnt.
IKI alyvuogių aliejaus
5
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
citrinos (papuošimui)
1
skiltelė
Porcijos: 2
Jei nebandėte, nustebsite, kokios gardžios ir gaivios kopūstų ir mangų salotos. Paruošiamos greitai, tad neužtruksite. Gaivias kopūstų ir mangų salotos papuoškite citrinos skiltele.
Gaminimo eiga
1. Kopūstą ir svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais, mangą – nedideliais gabalėliais.
2. Kalendrą susmulkinkite ir sumaišykite su smulkintomis daržovėmis.
3. Apšlakstykite citrinos sultimis ir nutarkuokite jai žievelę, supilkite IKI alyvuogių aliejų.
4. Pagardinkite prieskoniais, išmaišykite. Sudėkite į lėkštę ir papuoškite citrinos skiltele.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai