Ingredientai
IKI grietinėlės
400
ml
maskarponės sūrio
250
g
medaus
1
v. š.
sirupo
1
v. š.
citrinos
1
vnt.
braškių
3
vnt.
gervuogių
3
vnt.
stiprios kavos
1
puodelis
amareto
2
v. š.
„Damų pirštelių“
10
vnt.
miltelinio cukraus
1
v. š.
Gaminimo eiga
1. Į plakimo indą pilkite IKI grietinėlę, dėkite maskarponės sūrį, medų, sirupą, įtarkuokite citrinos žievelės ir plakite, kol masė pasidarys standi.
2. Braškes bei gervuoges supjaustykite į 4 dalis. „Damų pirštelius“ mirkykite kavoje su amaretu po 10–12 sek., dėkite į pasirinktą formą ir pradėkite sluoksniuoti pyragą. „Damų piršteliai“, maskarponės kremas, uogos, „damų piršteliai“, maskarponės kremas, uogos.
3. Pyragą dėkite į šaldytuvą ir leiskite pastovėti 2–3 val. Apibarstykite milteliniu cukrumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai