Ingredientai
Rikotos sūrio
200
g
cukraus pudros
80
g
vanilės pastos
0.5
a. š.
grietinėlės
120
ml
šaltos kavos
100
ml
„Mantinga“ spurgų
2
vnt.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
* Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu išplakite rikotos sūrį, 1/2 cukraus pudros ir vanilės pastą iki vientisos ir kreminės masės.
* Vidutiniame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu išplakite grietinėlę ir likusį 1/2 cukraus pudros, neperplakite. Supilkite į rikotos sūrio mišinį.
* Supilkite šaltą kavą į negilų dubenį. Supjaustytas spurgas, viena po kitos, panardinkite į kavą ir išklokite jomis pasirinkto serviravimo indo dugną, stikline lengvai paspauskite ir išlyginkite. Ant viršaus dėkite rikotos-grietinėlės kremą.
* Prieš patiekdami viršų lengvai pabarstykite kakava.
Receptas ir nuotrauka - Pauliaus ir Pavelo.
Atsiliepimai