Ingredientai
svogūnas
1
vnt.
morkos
2
vnt.
kario prieskoniai
1
a. š.
malta saldžioji paprika
1
a. š.
lęšiai
100
g
daržovių sultinys
500
ml
kokosų pienas
200
ml
kietasis sūris
20
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Empanadas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į orkaitę – kepkite 22 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
* Svogūną smulkiai supjaustykite griežinėliais, morkas – smulkiais kubeliais. Daržoves suberkite į puodą su aliejumi, pakepinkite. Užberkite kario prieskonių, maltos saldžiosios paprikos.
* Ant daržovių supilkite lęšius, išmaišykite ir supilkite daržovių sultinį. Išmaišykite ir leiskite pavirti.
* Bebaigiant virti supilkite kokosų pieną, išmaišykite. Sriubą sutrinkite.
* Kreminę sriubą supilkite į dubenėlį, kuriame patieksite. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio. Puoškite kalendros lapeliais.
* Sriubą patiekite su empanadomis.
Atsiliepimai