Rauginti agurkai

Rauginti agurkai – sūriam marinate paruošiamos daržovės. Marinatui paprastai tereikia kelių ingredientų – serbentų, vyšnių lapų, česnakų, prieskonių, druskos ir vandens. Po poros dienų raugintus agurkus jau galima valgyti. Tai vienas mėgiamiausių garnyrų vasarą.

Du populiariausi būdai, kaip greitai užraugti agurkus: valgysite kone kasdien

Tokių skanių raugintų agurkų dar nevalgėte: tobulo skonio suteiks vienas ingredientas

Socialinius tinklus užkariauja naujas agurkų rauginimo būdas: pakeisite vos vieną įprastą ingredientą, o rezultatas – stulbinantis

Mineralinis vanduo – ne tik troškuliui malšinti: 4 netikėti jo panaudojimo būdai

Apie Gintaro agurkus jau sklando gandai: raugintų daržovių meistras pasidalijo receptu

Humoristas Haroldas giriasi, kad agurkus raugia tobulai: vadinu juos mažasūdžiais

Eksperimentas: pernakt raugti agurkai su citrina – tokių traškių ir gardžių net nesitikėjo



Kategorija
Rūšiuoti pagal

32 receptai

Lengvai paruošiamas
20 min.

Liežuvio salotos

Lengvai paruošiamas
1 val.

Ypatingas kiaulienos kepsnys

Lengvai paruošiamas
1 val.

Kopūstų ir grybų troškinys

Lengvai paruošiamas
10 min.

Skumbrės užtepėlė

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Gardi žuvies šiupininė sriuba

Lengvai paruošiamas
15 min.

Traškios įdarytos bulvės

Lengvai paruošiamas
30 min.

Topinambų mišrainė

Lengvai paruošiamas
50 min.

Silkės salotos su pupelėmis

Įkelti daugiau receptų