Rauginti agurkai – sūriam marinate paruošiamos daržovės. Marinatui paprastai tereikia kelių ingredientų – serbentų, vyšnių lapų, česnakų, prieskonių, druskos ir vandens. Po poros dienų raugintus agurkus jau galima valgyti. Tai vienas mėgiamiausių garnyrų vasarą.
Du populiariausi būdai, kaip greitai užraugti agurkus: valgysite kone kasdien
Tokių skanių raugintų agurkų dar nevalgėte: tobulo skonio suteiks vienas ingredientas
Socialinius tinklus užkariauja naujas agurkų rauginimo būdas: pakeisite vos vieną įprastą ingredientą, o rezultatas – stulbinantis
Mineralinis vanduo – ne tik troškuliui malšinti: 4 netikėti jo panaudojimo būdai
Apie Gintaro agurkus jau sklando gandai: raugintų daržovių meistras pasidalijo receptu
Humoristas Haroldas giriasi, kad agurkus raugia tobulai: vadinu juos mažasūdžiais
Eksperimentas: pernakt raugti agurkai su citrina – tokių traškių ir gardžių net nesitikėjo